×

Η δύναμη της πρώτης εντύπωσης

Η εμφάνιση ανέκαθεν αποτελούσε τον Δούρειο Ίππο για την εισαγωγή σε έναν οργανισμό και για την επίτευξη της αποδοχής. Πόσο μάλλον στη σύγχρονη εποχή που όλα παίζουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο, από την παραμικρή λεπτομέρεια έως τη γενική εικόνα. Στο σύγχρονο, απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον το εταιρικό αλλά και το personal branding, αποτελούν θεμέλιους λίθους για την επιτυχημένη ανάδειξη τόσο της εταιρικής, αλλά και της ατομικής ταυτότητας.

You never have a second chance to make
a first good impression

Πολλές φορές παρατηρούμε ανθρώπους, των οποίων οι εμφανισιακές επιλογές και η “γλώσσα” του σώματος τους, δυσχεραίνουν την επικοινωνία και καταστέλλουν την αποστολή των επιθυμητών μηνυμάτων προς τους άλλους. Επίσης, υπάρχουν φαινόμενα σε αρκετές ομάδες επαγγελματιών μιας συνολικής ταύτισης της εικόνας, χωρίς στοιχεία διαφοροποίησης κι αυθεντικότητας.

Στη Reframe προσεγγίζουμε με μια δροσερή και φρέσκια οπτική τη σημαντικότητα της εναρμόνισης της ατομικής εικόνας στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το σώμα δεν έχει τη δυνατότητα της έκφρασης μέσω του λόγου, το να μεταφέρει λοιπόν μια πληροφορία, το πραγματοποιεί μέσω της νευροφυσιολογίας και κάνοντας χρήση του δικού του λεξιλογίου. Η αποκρυπτογράφηση αυτού του λεξιλογίου, είναι αποτέλεσμα παρατήρησης και μελέτης και οδηγεί σε συμπεράσματα μεγίστης αξίας και δυναμικής.

Στη Reframe πιστεύουμε στη δύναμη της πρώτης εντύπωσης και σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να την κατακτήσετε. Μέσω ατομικών συναντήσεων επιτυγχάνουμε τη δημιουργία κι ενίσχυση της εικόνας, την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, την ανάπτυξη της επικοινωνίας και την εδραίωση ενός άρτιου επαγγελματικού προφίλ.

img-1

Κλείστε τη συνάντηση σας σήμερα με την Ισιδώρα και την ομάδα της για να βρείτε μαζί της τον τρόπο ώστε να γίνει και η δική σας ιδέα μια ισχυρή, επιτυχημένη, κερδοφόρα πραγματικότητα.