×

Γυναίκες που «φλερτάρουν» με το επιχειρείν

Στη ζωή μιας γυναίκας οι ρόλοι είναι πολλοί και ο κάθε ένας από αυτούς είναι ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας. Πολλοί ρόλοι, μα ένας μόνο άνθρωπος. Εργαζόμενη, σύζυγος, σύντροφος, νοικοκυρά, μητέρα. Μια απαιτητική πραγματικότητα, μια μάχη ανάμεσα στην ισχυρότατη φύση της γυναίκας-μητέρας και της γυναίκας-καριέρας.

Γυναίκα, ένα υπέροχο πλάσμα, προικισμένο με μια αέναη
δυναμική και μια αρχέγονη σοφία.

Οι γυναίκες ανέκαθεν προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ισχυρές επαγγελματικές οδούς, οι οποίες να τους παρέχουν την οικονομική ελευθερία και την ελευθερία έκφρασης της επιχειρηματικής τους δύναμης. Τα τελευταία χρόνια, εν μέσω των ιδιαίτερων οικονομικών συγκυριών, οι γυναίκες ανέπτυξαν τις επιχειρηματικές τους ικανότητες, ανέπτυξαν ισχυρές συνεργατικές ομάδες και έκαναν τη δυναμική τους εμφάνιση στην αγορά με νέες ιδέες και νέα προϊόντα.

Στη Reframe πιστεύουμε στη γυναικεία δύναμη και στηρίζουμε τις γυναίκες και την ανάγκη τους να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα και δυναμική. Καθημερινά μέσω του προγράμματος Pink Power στηρίζουμε γυναίκες επιχειρηματίες, γυναίκες που «φλερτάρουν» με το επιχειρείν, γυναίκες που έχουν την ιδέα και ψάχνουν αποδοτικούς τρόπους για να την πραγματοποιήσουν.

Κλείστε τη συνάντηση σας σήμερα με την Ισιδώρα και την ομάδα της για να βρείτε μαζί της τον τρόπο ώστε να γίνει και η δική σας ιδέα μια ισχυρή, επιτυχημένη, κερδοφόρα πραγματικότητα.

Η δύναμη της πρώτης εντύπωσης

Η εμφάνιση ανέκαθεν αποτελούσε τον Δούρειο Ίππο για την εισαγωγή σε έναν οργανισμό και για την επίτευξη της αποδοχής. Πόσο μάλλον στη σύγχρονη εποχή που όλα παίζουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο, από την παραμικρή λεπτομέρεια έως τη γενική εικόνα. Στο σύγχρονο, απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον το εταιρικό αλλά και το personal branding, αποτελούν θεμέλιους λίθους για την επιτυχημένη ανάδειξη τόσο της εταιρικής, αλλά και της ατομικής ταυτότητας.

You never have a second chance to make a first good impression

Πολλές φορές παρατηρούμε ανθρώπους, των οποίων οι εμφανισιακές επιλογές και η “γλώσσα” του σώματος τους, δυσχεραίνουν την επικοινωνία και καταστέλλουν την αποστολή των επιθυμητών μηνυμάτων προς τους άλλους. Επίσης, υπάρχουν φαινόμενα σε αρκετές ομάδες επαγγελματιών μιας συνολικής ταύτισης της εικόνας, χωρίς στοιχεία διαφοροποίησης κι αυθεντικότητας.

Στη Reframe προσεγγίζουμε με μια δροσερή και φρέσκια οπτική τη σημαντικότητα της εναρμόνισης της ατομικής εικόνας στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το σώμα δεν έχει τη δυνατότητα της έκφρασης μέσω του λόγου, το να μεταφέρει λοιπόν μια πληροφορία, το πραγματοποιεί μέσω της νευροφυσιολογίας και κάνοντας χρήση του δικού του λεξιλογίου. Η αποκρυπτογράφηση αυτού του λεξιλογίου, είναι αποτέλεσμα παρατήρησης και μελέτης και οδηγεί σε συμπεράσματα μεγίστης αξίας και δυναμικής.

Στη Reframe πιστεύουμε στη δύναμη της πρώτης εντύπωσης και σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να την κατακτήσετε. Μέσω ατομικών συναντήσεων επιτυγχάνουμε τη δημιουργία κι ενίσχυση της εικόνας, την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, την ανάπτυξη της επικοινωνίας και την εδραίωση ενός άρτιου επαγγελματικού προφίλ.

Κλείστε τη συνάντηση σας σήμερα με την Ισιδώρα και την ομάδα της για να βρείτε μαζί της τον τρόπο ώστε να γίνει και η δική σας ιδέα μια ισχυρή, επιτυχημένη, κερδοφόρα πραγματικότητα.

Αφοσίωση στον στόχο

Για έναν αθλητή ο δρόμος προς τη διάκριση και προς το μετάλλιο είναι μακρύς, απαιτεί ατελείωτες ώρες προπόνησης αλλά και απρόσκοπτη προσήλωση στον στόχο. Αυτή η προσήλωση στον στόχο είναι το πιο κρίσιμο σημείο από το οποίο εξαρτάται η επιτυχία ή η όχι επιτυχία. Οι μεγαλύτεροι αθλητές στο παγκόσμιο στερέωμα έχουν δίπλα τους εκτός από τους προπονητές τους και εξειδικευμένους mind coaches οι οποίοι τους βοηθούν στην επίτευξη του στόχου τους μέσω της δύναμης του μυαλου.

Ο δρόμος προς το μετάλλιο ανοίγεται, οι εικόνες γίνονται πιο καθαρές και φωτεινές, οι ήχοι γίνονται ιαχές από τις κερκίδες, τα συναισθήματα αποκτούν μια ζωοποιό ένταση, οι κινήσεις εναρμονίζονται με το μυαλό και όλη η ύπαρξη είναι αφοσιωμένη στο στόχο. Ο στόχος είναι εκεί… ξεκάθαρος και ναι, μπορείς και τον πετυχαίνεις!

Αν αυτή η εικόνα είναι θαμπή, αυτοί οι ήχοι είναι μακρινοί κι αυτή η αίσθηση είναι αχνή τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο! Στο δρόμο της συνειδητοποίησης και αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα. Στη Reframe στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές και τους βοηθάμε να αναγνωρίσουν τις αρνητικές τους σκέψεις, τους εμφανείς φόβους, τους κεκαλυμμένους φόβους και τα όρια που αποτελούν τους θρόμβους, οι οποίοι παρεμποδίζουν την απόδοση τους και τον δρόμο προς την επίτευξη των στόχων.

Με το Gold Medal program βοηθάμε αθλητές και ομάδες να φτάσουν στο αποκορύφωμα των δυνατοτήτων τους. Οι αθλητές εκμεταλλεύονται άμεσα τις νοητικές τους δυνατότητες, βρίσκουν νέους δρόμους στη διαχείριση του σημαντικότερου εργαλείου: του «νού», έτσι ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό, να είναι δυνατοί και αφοσιωμένοι στην προπόνηση, να είναι απρόσκοπτη η προσήλωση τους στον στόχο και το σημαντικότερο να τον πετυχαίνουν!

Κλείστε τη συνάντηση σας σήμερα με την Ισιδώρα και την ομάδα της για να βρείτε μαζί της τον τρόπο ώστε να γίνει και η δική σας ιδέα μια ισχυρή, επιτυχημένη, κερδοφόρα πραγματικότητα.

Εξατομικευμένη προσέγγιση και διακριτικότητα

Το VIP private consulting είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία που απευθύνεται σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με ιδιαίτερες ανάγκες, οι οποίοι επιθυμούν εξατομικευμένη προσέγγιση και διακριτικότητα. Πολιτικοί, ηγέτες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, πρόσωπα της show business είναι μερικές από τις ομάδες που εμπιστεύονται την Ισιδώρα για την συμβουλή της, την καθοδήγηση της και την στρατηγική της πρόταση σε καίρια θέματα τους.

Παρέχουμε personal NLP coaching καθώς επίσης και coaching όλης της υποστηρικτικής σας ομάδας και των συνεργατών σας για μια καθολική προσέγγιση των αναγκών και των επιδιώξεων σας.

Κλείστε τη συνάντηση σας σήμερα με την Ισιδώρα και την ομάδα της για να βρείτε μαζί της τον τρόπο ώστε να γίνει και η δική σας ιδέα μια ισχυρή, επιτυχημένη, κερδοφόρα πραγματικότητα.